Planning

Meer foto’s uit deze serie >

photo credits | Lotte de Graaf

Eigenlijk wil je niet je familie of vrienden ‘belasten’ met de planning van jullie bruiloft. Het is namelijk best een zware taak om verantwoordelijk te zijn voor de organisatie van een bruiloft. Het liefst heb je natuurlijk dat iedereen onbezorgd van jullie bruiloft kan genieten.

Ik focus mij volledig op de styling van jullie bruiloft, daar ligt mijn passie en talent. Ik ben van mening dat de styling het beste tot zijn recht komt wanneer ik daar volledig de focus op heb. Stiekem is dat een hele tijdrovende klus, en ren ik met vaasjes en decoratie van hot naar her, terwijl jullie van de ceremonie naar de borrel verhuizen. (Natuurlijk zonder dat jullie dat zien.) Kortom Oh happy day verzorgt puur de styling van jullie bruiloft!

Oh happy day heeft een geweldige partner die deze taak met heel veel liefde en toewijding uitvoert. Zij heet Inge en onder de naam Mrs. Klein is zij werkzaam als weddingplanner. Samen zijn wij een golden duo. Wij hebben al heel wat opdrachten samen mogen uitvoeren, en dat doen wij met heel veel passie en enthousiasme.

Willen jullie meer weten over Mrs.Klein? Ga dan naar de website.

OH HAPPY DAY LOVES MRS. KLEIN 

  • Planning en styling, volledig op elkaar afgestemd
  • Prettige en soepele samenwerking tussen stylist en planner
  • Familie en vrienden kunnen onbezorgd van jullie dag genieten
  • Persoonlijk contact
  • Mrs. Klein heeft jarenlang ervaring in het plannen en organiseren van grote evenementen