Referenties

Bastiaan en Maaike

“Een huwelijk is enorm veel regelwerk. Wij hadden een globaal idee van de sfeer voor onze grote dag, maar geen idee hoe dit vormgegeven moest worden. Ons allegaartje aan ideeën is door Kristel omgetoverd in een eenduidig styling, passend bij ons en onze voorkeuren. Aan de hand van moodboards met kleurvoorstellen, voorbeeldmaterialen en concepten hebben we de definitieve keuzes gemaakt. Van ringendoosje tot kelims, van strooigoed tot taartentafel, van backdrop tot taartvorkjes en van bewegwijzering tot zaalaankleding, alles is doordacht en aan alles is gedacht. Op de dag zelf moet je niet over de details na willen denken, het is tenslotte jullie dag en het is al druk genoeg. Kristel heeft, achter en voor de schermen, alles tot in de puntjes verzorgd. Wij en al onze gasten hebben, zeker dankzij Kristel, enorm van onze grote dag kunnen genieten.”

Bekijk hier meer foto’s van de bruiloft van Bastiaan en Maaike


Dick en Inge

Afgelopen zomer was het zover: Dick & ik trouwden in bijzijn van onze 4 kinderen, familie en naaste vrienden op het prachtige eiland Texel. Een ongedwongen sfeer en een relaxt liefdes weekend, met ruimte en aandacht voor elkaar. We zochten een locatie waar dit allemaal kon samen komen, en waar de kinderen ook de ruimte hadden om te spelen. Dat is gelukt. In de tuin van de Worsteltent/ Hotel de 14 Sterren hebben wij elkaar (in de stromende regen) het ja-woord gegeven en hebben wij heerlijk gedineerd onder een prachtige strechtent. Van te voren hadden wij niet kunnen bedenken dat de styling van Oh Happy Day onze dag helemaal af zou maken. Want wat heeft Kristel iets bijzonders gecreëerd. Alles pakte uit zoals we samen bedacht hadden, en zoals Kristel verder uitgewerkt heeft. Ons ‘Festival Farm’ moodboard werd realiteit. Ieder detail klopte, van de prachtige handgemaakte backdrop, de schattige tipitent, de 60 meter lange handgemaakte vlaggenlijnen, de bijzondere dromenvangers, tot de bloemstyling in samenwerking met BLOEM (Den Burg) en de borden met handlettering van JustbecausebyNan. Oh Happy Day creëert, ontzorgt en voegt liefde toe. Ieder bruidspaar verdient dit!


Erwin & Nieskje

We hebben Kristel van Oh Happy Day gevraagd om de styling en aankleding voor onze bruiloft te doen. Wat was het geweldig om met haar samen te werken! Het was echt een hele opgave: de locatie moest echt van niets tot een compleet aangeklede bruiloftslocatie worden omgetoverd!
We hebben eerst ideeën uitgewisseld en kleuren en bloemen besproken. Daarna heeft Kristel de besproken ideeën visueel gemaakt door een moodboard te maken. Dat was al een kadootje om te krijgen; ze kon de vertaling in sfeerbeelden zo prachtig weergeven!

Kortom Kristel: wat ben je geweldig! Je hebt het stylen in je bloed zitten, je hebt zoveel talent! Het was nog mooier dan ik voor ogen had, je was zo makkelijk, flexibel en fijn om mee samen te werken en kon hele goede adviezen en aanvullingen geven.

Heel erg bedankt voor jou fundamentele bijdrage aan een voor ons zo’n geweldige dag!

Jack & Lynn

Oh Happy Day! Het was een fantastische dag en wat zag alles er prachtig uit! In de voorbereiding had ik nog bedacht dat ik de styling wel een beetje zelf kon doen. Ik zou het niet te moeilijk maken want we hadden al een prachtige locatie. Tot ik met Kristel aan de praat raakte. Zij kreeg het voor elkaar om na een klein gesprekje mijn complete droombruiloft op een moodboard te zetten. Toen was ik om. Toen de bruiloft dichterbij kwam merkte we dat het heerlijk was dat we de hele styling uit handen hadden gegeven. We hadden het druk zat met alle andere voorbereidingen. Bovendien was het daardoor op de dag zelf een verassing hoe alles geworden was, het zag er zoo mooi uit. Het tuinhuis waar we trouwden was echt waanzinnig! Een super mooie backdrop, overal vaasjes, kaarsen en een mooie kelim op de grond. En dan is dit nog maar een van de plekken die Kristel zo fantastisch mooi gestyled heeft. Nu nagenieten met de prachtige foto’s!


Lees meer referenties op de site van The Perfect Wedding.