Aanzoek in Amsterdam

WILL YOU MARRY ME?
Samen met een fantastisch team van trouwleveranciers gaven wij op Valentijnsdag  een compleet verzorgd huwelijksaanzoek weg. We vroegen aan al onze volgers op social media of er mensen waren die wel wat hulp konden gebruiken bij een huwelijksaanzoek of die heel graag hun lover op Valentijnsdag ten huwelijk wilden vragen. Tyas was de gelukkige winnaar van dit picture perfect aanzoek.

Voorbereiding van het valentijnsaanzoek
Samen met alle leveranciers organiseerde wij een uniek verrassingsaanzoek in hartje Amsterdam. Het aanzoek was compleet verzorgd, inclusief een verlovingsring, bruidstaart, bloemen, styling, planning, fotograaf en videograaf. En als kers op de taart een superromantische overnachting in het boutique hotel Villa Nicola. Who doesn’t want that, right?

Het prachtige moment
Tyas wilde Yvonne al heel lang ten huwelijk vragen, maar hij vond dat het op deze manier nóg completer en specialer zou zijn. Om Yvonne te verrassen voor Valentijnsdag, werd zij van haar werk meegenomen en vertrokken ze naar Amsterdam. Toen ze nietsvermoedend over de Prinsengracht wandelden, werd Yvonne bij het prieel op de brug verrast. Daar ging Tyas op zijn knieën en vroeg haar ten huwelijk. How cute!

Na dit schitterende aanzoek ging het stel op weg naar hotel Villa Nicola, waar ze langs de grachten nog een aantal prachtige foto’s maakten. Hun geluk en liefde voor elkaar spat van de foto’s af! Aangekomen bij het hotel stond de taart al klaar, de champagne koud en konden ze eindelijk proosten op hun verloving. Cheers!

BEKIJK HIER DE PRACHTIGE VIDEO VAN KLEINE VERHALEN VIDEOGRAFIE

Deze te gekke winactie was  in samenwerking met het volgende team:

Fotografie | Jasmijn Brusse Fotografie
Videografie | Kleine Verhalen videografie
Organisatie en Styling | Oh happy day
Organisatie en Bloemen | Bloom your life
Organisatie en Planning | Mrs Klein weddingplanner
Cake | Sprinkles Bakery
Ring | Eva Schreuder