ABOUT

Nice to meet you!

Waarschijnlijk zijn jullie nieuwsgierig naar het gezicht achter Oh happy day styling. Dat snap ik. Want er is bijna niks belangrijker dan een goede klik tussen jou en mij. En zeker omdat het om een samenwerking gaat voor een van de mooiste dagen van jullie leven.

Mijn naam is Kristel van der Zwan en ik ben de eigenaresse en de stylist achter Oh happy day. Een echte wedding addict en dus verslaafd aan de liefde. Sinds drie jaar maak ik met team Oh happy day de wedding industrie een stuk moderner en mooier.

Bruiloften zijn magisch. Het is een dag waarop de hele wereld even stilstaat en het alleen maar draait om jullie liefde. En om dat vorm te geven en onvergetelijk te maken, vind ik een van de tofste dingen die er bestaat. Dat doe ik niet alleen, maar samen met jullie. Want jullie dromen zijn mijn uitgangspunt tot creëren.

Mijn achtergrond ligt in de fashion en retail. Jarenlang heb ik gewerkt als styliste bij het mooiste warenhuis van Nederland. Dus met de styling skills zit het wel goed.

Fashion en fotografie zijn twee van mijn interesses. Ik hou er enorm van om mooie beelden en herinneringen te creëren. Vandaar dat ik ook ontzettend enthousiast word van eigentijdse bruidsparen die de regels los laten en het doen zoals zij dat voor zich zien. En als dat dan is met een fantastische fotograaf en een waanzinnige jurk dan ben ik helemaal in mijn element.

Wanneer ik niet aan het werk ben, breng ik mijn vrije tijd door met mijn mannen. Ik heb twee zoontjes (Vik en Duuk), dus ik ben een echte ‘boys mom’ zoals ze dat noemen. Zelf ben ik getrouwd met mijn jeugdliefde Erik, wij zijn dus al jarenlang een stel. Eigenlijk ben ik dus wat trouwen betreft ook een ervaringsdeskundige. En geloof me, van te voren kun je echt niet bedenken dat trouwen zo geweldig en overweldigend is.

Oké, terug naar jullie. De styling uit handen geven, dat is spannend. En ik begrijp het als geen ander. Maar gaandeweg naar de grote dag zullen jullie er steeds meer achter komen dat het zo ontzettend fijn is dat de styling word geregeld, de op en afbouw wordt verzorgd en alles echt zo is zoals je had gewild. Want alleen zo kunnen jullie volledig ontspannen en genieten van de bruiloft. En achteraf? Dan zijn jullie vast en zeker ontzettend blij dat jullie mij in vertrouwen hebben genomen.

Zijn jullie nieuwsgierig naar wat ik voor jullie kan betekenen?
Mail of bel mij gerust. Lets meet!

Liefs, Kristel van der Zwan

Lees wat bruidsparen van ons vinden op The Perfect wedding. Gemiddeld krijgen wij een 10!
Willen jullie op de hoogte blijven van Oh happy day? Volg ons dan op Instagram.


MY FAVORITES

Merk  | Maje
Parfum | Jo Malone
Bloem | Café au lait Dahlia
Seizoen | Voorjaar
Cake | Citron Merenque
Stad | Parijs
Wedding dress | Rue de Seine
Koffie | Latte Macchiato
Food | Sushi
Kleur | Mat groen en Pink
Vakantie | Naar de zon
Muziek | Soul

Ik ben een echte verzamelaar, ik heb een crush op vintage likeurglaasjes, wijn glazen en gouden lepeltjes. Ik hou ervan om te drinken uit een mooi glas of een mooi kopje, mijn koffie te roeren met een gouden lepeltje. Dan geniet ik er nog meer van.

Foto’s door Nienke van Denderen