About

Styling is mijn grootste passie en aan bruiloften ben ik enorm verslaafd! Fotografie is een van mijn andere interesses. Heb ik even geluk, dat fotografie altijd bij een bruiloft komt kijken. Ik kan nooit wachten om het resultaat te zien. Hierin komt alles samen.

Heel graag ga ik naar rommelmarkten in binnen en buitenland, en struin ik de mooiste wedding musthaves bij elkaar. Die zoektochten vind ik echt te gek! Dat doe ik het liefst samen met Erik, mijn grote liefde, die ik al jong leerde kennen. En net zo een passie voor struinen heeft als ik.

Erik en ik wonen samen in Leiderdorp, in ons droomhuis aan de Does. Maar liefst anderhalf jaar hebben we geklust om het huis, ons droomhuis te maken. En dat is gelukt! We hebben ook een klein tuintje aan het water, en het is er heerlijk. Inmiddels zijn wij ook de trotse ouders van Vik en Duuk, twee heerlijke mannetjes.

Het leuke aan bruiloften vind ik, dat iedereen dat op zijn eigen manier viert. En dat maakt iedere bruiloft uniek. Trouwen is het vieren van het feest der liefde en ik vind het heerlijk als ik daar deel van uit mag maken.

Samen met het team van Oh happy day is het mijn doel om bruidsparen de dag van hun leven te bezorgen. Om verwachtingen te overtreffen en dat de styling in werkelijkheid nog veel mooier is, dan men had durven dromen.

Liefs, Kristel van der Zwan


photo credits | Nienke van Denderen

Lees wat bruidsparen van ons vinden op The Perfect wedding.
Willen jullie op de hoogte blijven van Oh happy day? Volg ons dan op Instagram.

  • Facebook
  • Pinterest
  • Email
  • Instagram

In 2018 zijn wij geselecteerd als een van de beste bruiloft stylisten van Nederland door Zank You weddings. En daar zijn we enorm trots op.


Inmiddels zijn we al op een  aantal binnen en buitenlandse sites gepubliceerd  met echte bruiloften en styled shoots.