Erwin & Nieskje | De Lindenhof Leiderdorp

De bruiloft van Erwin en Nieskje was op een zonovergoten dag in September bij de prachtige locatie De Lindenhof in Leiderdorp.

Toen Nieskje bij mij op gesprek kwam werd het mij al snel duidelijk dat het vooral een hele relaxte, ongedwongen dag moest worden. Eigenlijk alsof ze met al hun vrienden, familie en kinderen op een groot Frans terras zouden zitten en het feest der liefde vieren.

Samenwerken met Nieskje was voor mij een feest. Ze vertelde mij haar wensen, en daar ging ik mee aan de slag. Wat Erwin en Nieskje heel belangrijk vonden waren de woorden So glad you are here. Om aan te geven dat ze dankbaar zijn voor al hun vrienden en familie.

Ik creëerde een styling concept met zachte kleuren, veel kaarsen en een Frans gevoel. Met olijftakken, eucalyptus, kant en honderden (ja, honderden) meters handgemaakte witte katoenen vlaggenlijntjes.

Geniet van de geweldige foto’s  gemaakt door Elisabeth van Lent.
Styling| Oh Happy Day
Fotografie| Elisabeth van Lent
Locatie | De Lindenhof B&B Leiderdorp
Handlettering| Just Because By Nan
Bloemen| Bij Ons Koudekerk aan den Rijn
Jurk| Pronovias bij de Bruidshoek