Het Nieuwe Trouwen

Het Nieuwe Trouwen, het eerste boek dat inspireert om jullie bruiloft te organiseren. Niet volgens tradities of verwachtingen maar geheel naar jullie wens!

Engaged heeft een aantal jaar geleden de trouwbranche eens flink wakker geschud. Geen tradities en verwachtingen, maar trouwen op jullie eigen manier. Het draait tenslotte om jullie en om de liefde die word gevierd. Eindelijk is daar een boek waarin je kunt lezen en zien (want het beeldmateriaal is heerlijk) hoe het anders kan en mag. En het geeft je tools om juiste beslissingen te maken om het feest van jullie dromen te realiseren.

En als je dan gevraagd wordt om het pers event te stylen voor de lancering van dit fantastische boek, dan kun je alleen maar ja zeggen. Want hoe tof is dat!
Oh happy day creëerde een moody pastel styling concept met veel, heel veel bloemen.  Alle leveranciers werden ingelicht over het concept en daar ging iedereen mee aan de slag. Zodat het weer een prachtig totaal plaatje werd.  MK floral design verzorgde het geweldige bloemwerk dat de styling weer magisch maakte. Styling en bloemen, het is onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Leveranciers die dit te gekke event mogelijk en nog mooier hebben gemaakt:
Concept & Styling | Oh happy day
Florals | MK floral design
Stationery | Studio Lona
Cake | Life of Pie Amsterdam
Rentals | Te leuk trouwen
Muziek | Pieternel Osinga
Fotografie | Melissa Milis
Catering | Marvin Amsterdam
Uitgever | De wereld van Snor 
Vivian en Judith | Engaged
Een kleine samenvatting over het boek Het Nieuwe Trouwen

Het moment dat je ‘JA’ zegt op een aanzoek, of een aanzoek doet, is het moment dat je begint aan het bedenken, plannen en organiseren van een bruiloft. En waar de één daar al van kinds af aan over droomt, is het voor de ander de vraag waar je in hemelsnaam begint. Dit boek is er om jullie samen op weg te helpen, niet door alle antwoorden te geven op elke praktische vraag, maar wel door je die vragen te stellen en je te helpen de antwoorden te laten vinden.

Het Nieuwe Trouwen gaat over het bedenken van een bruiloft die gebaseerd is op jullie wensen, voorkeuren en karakters – helemaal los van tradities, regels, en verwachtingen van anderen – met als resultaat een trouwdag die niet alleen mooi van buiten is, maar ook waanzinnig van binnen. Want daar gaat het uiteindelijk om.

Het boek is geschreven door Judith van Lent en Vivian Dony in samenwerking met De wereld van Snor. De fotos zijn gemaakt door Melissa Millis.


Planning your BIG day?
Zijn jullie verloofd? Gefeliciteerd! Er breekt nu een hele toffe tijd aan. Jullie hebben veel te regelen en kunnen vast wel wat inspiratie en hulp gebruiken. Kom dan naar Engaged op 25 & 26 Februari 2017 en ik weet zeker dat jullie met veel inspiratie thuis komen. Wij kunnen in iedergeval niet wachten om jullie te ontmoeten in de Cruise Terminal in Rotterdam! Koop nu het boek, en krijg je tweede kaartje gratis!