Justin & Hellen | Paviljoen Puur

Een bohemian bruiloft bij Paviljoen Puur

Man oh man wat een fantastische bruiloft was dit!

Justin en Hellen hadden al ruim een jaar voordat ze gingen trouwen het eerste gesprek met ons. Hellen vond de styling van de bruiloft  heel erg belangrijk en wist ook heel goed wat ze wilde.  Al na dit eerste gesprek was het voor ons al duidelijk, dit word een geweldige bruiloft. En dan duurt een jaar natuurlijk heel erg lang!

Maar eindelijk was het zover en was de droomdag van Justin en Hellen daar.
Het weer was helaas niet zo mooi als we hadden gehoopt, maar ondanks dat, waren de opties B ook heel erg fijn en was het stiekem perfect zo. Door de vele kaarsen en lantaarns werd het een hele intieme en prachtige ceremonie. Hellen was zelf ook op alle weertypes voorbereid en had ze de perfecte fashion accessoires bij elkaar gezocht. Super!

Voor deze bruiloft werkten we samen met MK Floral design en dat is altijd een feest. De bloemen en de styling waren een perfecte aanvulling op elkaar. Van bruidsboeket tot de bloemstukken op de backdrop, alles was tot in de puntjes verzorgd.

Buiten het feit dat de styling heel fijn was, hebben wij ook de hele dag genoten van de liefde die van deze twee afspatten. Wat een prachtig en lief stel!

Geniet van de mooie foto’s van De Bruidsreporter.


 


IMG_0124
IMG_0072 


 


Deze te gekke bruiloft is mogelijk gemaakt door onderstaand team
Foto’s | Bruidsreporter
Styling & concept | Oh happy day
Flowers | MK Floral Design
Locatie | Paviljoen Puur


Lees hier de ervaring van Justin en Hellen met Oh happy day.


Deze bruiloft is gepubliceerd op de blog van Engaged.