Lisa & Hannes | Eigen terrein

Een moderne, industriële bruiloft op eigen terrein.
Lisa en Hannes hebben een eigen champignon kwekerij in Noord Brabant, waar de gehele bruiloft plaats vond. Hoe tof!

Ik weet nog goed dat Lisa mij mailde met het bericht dat ze dag ervoor ten huwelijk was gevraagd en dat ze mij meteen wilde contacten. Tijdens ons eerste telefoongesprek vroeg Lisa mij: “Weet jij raad met een oude lege schuur, kun jij een lege schuur ombouwen tot een toffe trouwlocatie? Uhm, Yes! “En ik wil graag de sfeer van ons huis vertaald naar onze bruiloft.”

Voor onze kennismaking reed ik naar hun huis en kwekerij in Brabant om de schuren te bekijken en de wensen van Lisa en Hannes te bespreken. Hun huis is modern ingericht met een botanische touch. Daarnaast is Lisa zelf een creatieve geest en stond ze enorm open voor een creatieve invulling van de dag. Dus ik had heel veel inspiratie om aan de slag te gaan met het styling concept.

Tijdens ons allereerste gesprek wist ik namelijk al meteen, dit word een bruiloft naar mijn hart. Creatief, uniek, modern en industrieel. Allemaal ingrediënten waar wij van heel enthousiast van worden.

Over deze bruiloft kan ik uren praten. Over het geweldige bloemwerk, de twee (ja twee) jurken van Lisa, de heerlijke champignon hapjes, de details.

En dan heb ik nog niet eens over het fijne wedding team gesproken. Bekijk hier de galerij en check onderaan de pagina het fantastische team!

Hoe tof zijn die oude deuren van de champignon cellen als backdrop voor de fotoshoot?

” We regelden ook de inhuur van het meubilair en de op en afbouw hiervan.”

De backdrop voor de ceremonie bouwden we met champignon kratten. Super toepasselijke en origineel.

“De cateraar verzorgde heel veel verschillende hapjes met natuurlijk champignons als hoofd ingrediënt.”

Na de ceremonie bouwden wij de schuur om tot dinerzaal. De tafels plaatsten we onder de hangende tuinen met lampjes. Zo hadden de tuinen twee een keer decoratieve functie.”

Deze bruiloft is mede mogelijk gemaakt door het onderstaande “wedding dreamteam “

Concept & styling Oh happy day
Fotograaf Studio Phylicia
Flowers Bloom Your Life
Dress Wild at heart bridal
Suit Michael & Giso
Cake popsicles Garden of sweets
Ceremoniemeester To the moon and back
Cateraar De conversatie