Referenties

Bastiaan en Maaike

Een huwelijk is enorm veel regelwerk. Wij hadden een globaal idee van de sfeer voor onze grote dag, maar geen idee hoe dit vormgegeven moest worden. Ons allegaartje aan ideeën is door Kristel omgetoverd in een eenduidig styling, passend bij ons en onze voorkeuren. Aan de hand van moodboards met kleurvoorstellen, voorbeeldmaterialen en concepten hebben we de definitieve keuzes gemaakt. Van ringendoosje tot kelims, van strooigoed tot taartentafel, van backdrop tot taartvorkjes en van bewegwijzering tot zaalaankleding, alles is doordacht en aan alles is gedacht. Op de dag zelf moet je niet over de details na willen denken, het is tenslotte jullie dag en het is al druk genoeg. Kristel heeft, achter en voor de schermen, alles tot in de puntjes verzorgd. Wij en al onze gasten hebben, zeker dankzij Kristel, enorm van onze grote dag kunnen genieten.

Bekijk hier meer foto’s van de bruiloft van Bastiaan en Maaike


Jack & Lynn


Oh Happy Day!
Het was een fantastische dag en wat zag alles er prachtig uit! In de voorbereiding had ik nog bedacht dat ik de styling wel een beetje zelf kon doen. Ik zou het niet te moeilijk maken want we hadden al een prachtige locatie. Tot ik met Kristel aan de praat raakte. Zij kreeg het voor elkaar om na een klein gesprekje mijn complete droombruiloft op een moodboard te zetten. Toen was ik om.

Toen de bruiloft dichterbij kwam merkte we dat het heerlijk was dat we de hele styling uit handen hadden gegeven. We hadden het druk zat met alle andere voorbereidingen. Bovendien was het daardoor op de dag zelf een verassing hoe alles geworden was, het zag er zoo mooi uit.
Het tuinhuis waar we trouwden was echt waanzinnig! Een super mooie backdrop, overal vaasjes, kaarsen en een mooie kelim op de grond. En dan is dit nog maar een van de plekken die Kristel zo fantastisch mooi gestyled heeft.
Nu nagenieten met de prachtige foto’s!

Bekijk hier meer foto’s van de bruiloft van Jack & Lynn


 

Dick en Inge

Afgelopen zomer was het zover: Dick & ik trouwden in bijzijn van onze 4 kinderen, familie en naaste vrienden op het prachtige eiland Texel. Een ongedwongen sfeer en een relaxt liefdes weekend, met ruimte en aandacht voor elkaar. We zochten een locatie waar dit allemaal kon samen komen, en waar de kinderen ook de ruimte hadden om te spelen.

Dat is gelukt. In de tuin van de Worsteltent/ Hotel de 14 Sterren hebben wij elkaar (in de stromende regen) het ja-woord gegeven en hebben wij heerlijk gedineerd onder een prachtige strechtent. Van te voren hadden wij niet kunnen bedenken dat de styling van Oh Happy Day onze dag helemaal af zou maken. Want wat heeft Kristel iets bijzonders gecreëerd. Alles pakte uit zoals we samen bedacht hadden, en zoals Kristel verder uitgewerkt heeft.

Ons ‘Festival Farm’ moodboard werd realiteit. Ieder detail klopte, van de prachtige handgemaakte backdrop, de schattige tipitent, de 60 meter lange handgemaakte vlaggenlijnen, de bijzondere dromenvangers, tot de bloemstyling in samenwerking met BLOEM (Den Burg) en de borden met handlettering van JustbecausebyNan.

Oh Happy Day creëert, ontzorgt en voegt liefde toe.
Ieder bruidspaar verdient dit!

Bekijk hier meer foto’s van de bruiloft van Dick en Inge


Wouter en Ananda

Het was een grote wens voor ons om onze bruiloft samen met een weddingplanner te organiseren.
We hebben beidde een drukke baan, 2 kids en wij voelden ons prettig bij het idee dat je veel organisatorische zaken bij een professional kon neerleggen. Na enig speurwerk vonden wij een hele leuke weddingplanner, Mrs Klein. We maakten een afspraak en kregen de vraag of wij ook interesse hadden om de styling van onze bruiloft door een professional te laten doen. Daar hoefden we niet lang over na te denken, dat zou het plaatje wat we voor ogen hadden helemaal compleet maken.
Mrs Klein nam Kristel van Oh Happy Day mee naar onze eerste afspraak, en meteen na binnenkomst voelden wij allebei een enorme goede klik met beide dames!
Kristel van Oh Happy Day voelde zo enorm goed aan wat onze wensen waren, dat voelde erg vertrouwd en zo was het dan ook geen enkel probleem om de hele organisatie en styling van onze bruiloft bij deze 2 specialisten neer te leggen.
Het moodbord wat Kristel maakte was de bevestiging dat zij exact begreep wat wij wilden, wij konden niet wachten tot we alles ‘in het echt’ konden zien op de dag zelf!

Na onze eerste afspraak volgende er nog een aantal om zo toe te werken naar de ‘de perfecte dag’. Aan alles werd gedacht, alle details werden uitgewerkt en wij hoefden alleen maar aan te geven wat we wilden en hoe we het wilden, ik kan het écht ieder bruidspaar aanraden.

Op de dag zelf heeft Kristel de Zijlstroom volledig omgetoverd tot de stijl die we hadden besproken, wij hebben geen enkel moment zorgen of stress gehad, Kristel heeft werkelijk alles tot in de puntjes perfect verzorgd.

Hoe fantatstisch is het als je als bruidspaar op de locatie van je bruiloft aankomt en dan voor het eerst ziet wat het resultaat is van al onze gesprekken, het moodboard etc; het was een droom die uitkwam!

Zoals jullie ook aan de foto’s kunnen zien hebben wij van het begin tot het eind GENOTEN van ieder moment op de dag en dit is mede dankzij Kristel; ze is super creatief, een energiek en enthousiaste dame waarmee het ontzettend fijn was om mee te werken. Wij hebben werkelijk de dag van ons leven beleefd mede dankzij Kristel van Oh Happy Day! 


Bekijk hier meer foto’s van de bruiloft van Wouter en Ananda.


Justin & Hellen

“Alleen al vanwege Oh Happy Day willen wij dit jaar opnieuw trouwen!  Wat was het een sprookje! Gelukkig hebben we de foto’s nog. Tijdens de eerste afspraak hebben wij wat ideeën te hebben gedeeld die Kristel vervolgens naar mooi moodboard had vertaald. Deze kregen wij geheeld in stijl per post opgestuurd. De communicatie verliep heel soepel. Kristel had zelf veel ideen en stond overal voor open. Op de grote dag hadden wij helaas minder mooi weer maar dat was voor Oh happy day geen probleem zij hebben van Plan B een Plan Perfect weten te maken. Het was tot in de puntjes verzorgd. Backstage hebben zij super hard gewerkt. Dankjewel Lieve Kristel en Marit ( mk floral design) mede dankzij jullie hebben wij een sprookjesachtige dag beleefd! De styling en bloemen waren prachtig! Liefs, Justin en Hellen”

Bekijk hier meer foto’s van de bruiloft van Justin en Hellen.


Erwin & Nieskje

We hebben Kristel van Oh Happy Day gevraagd om de styling en aankleding voor onze bruiloft te doen. Wat was het geweldig om met haar samen te werken! Het was echt een hele opgave: de locatie moest echt van niets tot een compleet aangeklede bruiloftslocatie worden omgetoverd!
We hebben eerst ideeën uitgewisseld en kleuren en bloemen besproken. Daarna heeft Kristel de besproken ideeën visueel gemaakt door een moodboard te maken. Dat was al een kadootje om te krijgen; ze kon de vertaling in sfeerbeelden zo prachtig weergeven!

Kortom Kristel: wat ben je geweldig! Je hebt het stylen in je bloed zitten, je hebt zoveel talent! Het was nog mooier dan ik voor ogen had, je was zo makkelijk, flexibel en fijn om mee samen te werken en kon hele goede adviezen en aanvullingen geven.

Heel erg bedankt voor jou fundamentele bijdrage aan een voor ons zo’n geweldige dag!

Lees meer referenties op de site van The Perfect Wedding.