STYLING

Oh happy day verzorgt de styling van eigentijdse bruiloften.

Dromen jullie van een ongedwongen en moderne bruiloft, dan zitten jullie hier helemaal goed.

Jullie weten waarschijnlijk al heel goed hoe de bruiloft er uit moet komen te zien. Of misschien hebben jullie juist veel te veel of nog helemaal geen ideeën. Geen zorgen, wij zijn er om jullie dromen en wensen te bundelen in een mooi samenhangend styling concept.

Dit vertaald zich in een aantal moodboards waarin visueel wordt hoe jullie dag er uit kan komen te zien. Dit concept gebruiken wij als leidraad tot alle te stylen items en settings. En natuurlijk kunnen jullie dit concept ook gebruiken bij het instrueren van de ontwerper van de kaart en de taart. Zo worden alle custom made items ontworpen met dezelfde uitgangspunten en komt alles op de dag zelf prachtig samen.

Daarnaast verzorgen wij de totale opbouw van de styling op de dag van jullie bruiloft. Zodat jullie vanaf smorgens vroeg al kunnen ontspannen en genieten terwijl wij waarschijnlijk al druk bezig om de locatie te stylen, zodat alles al klaar staat zodra de eerste gasten arriveren. Want er is niets leuker dan wanneer de gasten al direct bij aankomst op de locatie worden meegenomen in de beleving van jullie dag.

De afbouw van de styling nemen wij ook voor onze rekening. Dus wanneer jullie aan het feesten zijn, zorgen wij ervoor dat de ceremoniesetting weer netjes wordt opgeruimd en de dinertafels worden ontdaan van alle stylingmaterialen.  Ook begeleiden wij de bloemist en de leveranciers die nodig zijn wanneer er meubilair moet worden ingehuurd.

fotos door Yaira van Studio Phylicia
Stylingmaterialen

Wij hebben een heel groot assortiment aan styling materiaal die wij in kunnen zetten voor jullie bruiloft. Ook maken wij graag custom made items. Dat betekend dat deze items echt speciaal voor jullie worden gemaakt, dus uniek en persoonlijk zijn. Dan kunnen jullie denken aan een gepersonaliseerd welkomstbord, naamkaartjes voor het diner en een stunning backdrop.

Heel graag laten wij ons inspireren door de laatste trends en wijken er niet voor om out of the box te denken. Wij vinden namelijk niets leuker dan het stylen van een creatieve en stijlvolle bruiloft.

Ook het inhuren van styling materiaal zullen wij voor jullie doen. Denk daarbij aan het in huren van meubilair indien de locatie deze niet heeft. Of als er een lege ruimte moet worden ingericht.

Hoe gaan wij te werk?

Wanneer wij gaan samenwerken is het natuurlijk van belang dat wij een match zijn. Daarom plannen wij eerst vrijblijvend een kennismakingsgesprek in, zodat wij elkaar leren kennen en de bruiloft globaal doornemen. Uit dit gesprek komt een overzichtelijk en gespecificeerde offerte zodat jullie kunnen beslissen of wij voor jullie aan de slag mogen.

Heel graag gaan wij met jullie op locatiebezoek zodat wij precies weten wat de mogelijkheden en knelpunten zijn. Zodat wij een passend styling concept kunnen maken die niet alleen bij jullie aansluit maar ook bij de locatie.

Daarna volgt het creatieve proces en zullen wij aan de slag gaan met de moodboards en de styling.

Lets do it!

Jullie ontvangen van ons ook een document met al onze lievelingsleveranciers in bijna alle branches zodat jullie niet meer naar die speld in de hooiberg hoeven te zoeken. Wij adviseren graag in het selecteren van alle andere leveranciers.

Ons doel is om jullie te helpen met het creëren van een ultieme dag en belevenis waar ook jullie familie en vrienden nog lang over zullen napraten. Wij kijken er naar uit om jullie te ontmoeten en te kletsen over jullie bruiloft en wensen.

Let’s meet!


Onlangs zijn wij verkozen tot een van de beste wedding stylisten van Nederland door ZankYou Nederland en zijn wij lievelingsleverancier van Girls of Honour.