Bruiloft Dick & Inge | Texel

Ik sprong een gat in de lucht toen Dick en Inge mij vroegen om de styling van hun bruiloft te verzorgen. Ik ben namelijk gek van het eiland Texel en Dick & Inge vind ik een supertof stel. Dus dat kon alleen maar heel erg gaaf gaan worden.

Samen met Inge creëerde ik een mooi concept, een “Festival Farm”  wedding. Van een intieme ceremonie setting met veel kleden en kleurrijke veldbloemen tot een super lange gedekte tafel met minstens 60 verschillende brocante borden.

Ik zal de trouwdag van Dick en Inge echt nooit meer vergeten. Wat was het een bijzondere dag, en wat heb ik de zenuwen gehad over het weer. Wel regen, geen regen… Buienrader was deze dag mijn beste vriend, maar liet het afweten op het laatste moment.

Op het moment supreme  kwamen de buien toch boven onze prachtige ceremonie setting hangen en moesten we alles, werkelijk alles, uit de kast trekken om toch droog te kunnen zitten. Lieve Dick en Inge zeiden hun ja woord onder tientallen parasols en werden omarmd door miljoenen regendruppeltjes.

Gelukkig kwam de zon later op de dag toch nog terug en werd er buiten onder de stretchtent heerlijk gegeten.

Op een afstandje heb ik mogen meegenieten van deze bijzondere dag. Wat mooi om te zien dat er zoveel liefde is voor hun vrienden, familie en hun prachtig gezin.

En die jurk, wat een plaatje.
lottedegraaf_ingedick-131
Styling| Oh Happy Day
Planning & organisatie | Mrs Klein
Hand lettering in samenwerking met| Just Because By Nan
Fotografie| Lotte de Graaf
Locatie| De Worsteltent Texel
Jurk| Rembo Styling bij De Bruidshoek
Bloemen| Bloem Texel
Taart | Taartenoptexel